Skriv ut bestillinger fra nettbutikken min

Skriv ut bestillinger for å sende dem som fakturaer eller pakkesedler, eller last dem ned for din egen dokumentasjon. Bestill nedlastinger som .CSV-filer (Comma Separated Values), som er synlige med de fleste regnearkprogrammer, som for eksempel Excel.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. På instrumentbordet utvider du Butikk og velger deretter Bestillinger .
  4. Kryss av i avmerkingsboksen for bestillingene(e) du vil skrive ut.
  5. Velg om du vil skjule prisdetaljer, som for eksempel for en pakkseddel.
  6. Velg deretter Forhåndsvisning for å åpne fakturaen i en ny fane.
  7. Skriv ut eller lagre bestillingen i henhold til nettleseren din.
    Merk: Informasjonen i toppteksten på fakturaen din er basert på nettstedsnavnet i Innstillinger i redigeringsprogrammet for nettsted, og deretter Grunnleggende informasjon. Kontaktopplysningene på fakturaen din er basert på bedriftsinformasjonen i Innstillinger, og under Lagre velger du Generelt.