Del en Google-kalender på nettstedet mitt

Hvis du har en offentlig Google-kalender, kan du dele den med besøkende på nettstedet. Alle oppdateringer i Google-kalenderen gjenspeiles automatisk på nettstedet. (Du kan ikke endre kalenderen fra nettstedet ditt. Du må gjøre det fra Google-kontoen.)

Det er to deler for å koble kalenderen til nettstedet ditt. Denne artikkelen forklarer den første delen, som er hvordan du kopierer iCal -URL -adressen fra Google -kontoen din. Artikkelen for andre del forklarer hvordan du viser en kalender på nettstedet mitt .

Denne videoen er en del av instruksjonsserien for å legge til avansert funksjonalitet i Nettstedbygger .

1. Logg på Google -kontoen din.
  2. Øverst til høyre klikker du på rutenettknappen og klikker på Kalender .
    Klikk på tannhjulet og velg Innstillinger
  3. Når kalenderdelen åpnes, klikker du på tannhjulknappen og velger Innstillinger .
    Klikk på tannhjulet og velg Innstillinger
  4. I sidens venstre kolonne, velg kalenderen du vil dele, klikk på Kalenderinnstillinger og sørg for at Gjør tilgjengelig for offentlig er avmerket i Tilgangstillatelser -delen.
    sjekk gjør tilgjengelig for allmennheten
  5. Merk: Sørg for at kalenderen du velger inkluderer fremtidige hendelser, ellers vil Websites + Marketing fortelle deg at den ikke kunne finne noen hendelser i kalenderen.

6. Klikk på den valgte kalenderens Integrer kalender -delen, og klikk deretter i feltet Offentlig adresse i iCal -format for å kopiere hele adressen automatisk. Lim adressen inn i et eget tekstdokument og lagre den. Du bruker den i neste trinn etter trinn 6.
    kopier den offentlige adressen i iCal -format
  7. Merk: Sørg for at du kopierer iCal -koblingen. Websites + Marketing gjenkjenner kun iCal som en gyldig Google -kalender for importering.

8. Klikk på Innstillinger øverst til venstre for å lukke Googles kalenderinnstillinger, og fortsett deretter med koblingen Neste trinn nedenfor.