Sjekk prisen for å fornye domenet mitt

Sjekk prisen til domenefornyelser når som helst gjennom GoDaddy-kontoen. Fornyelsesprisen som vises, gjelder for en registrering for ett år og inkluderer ikke domenetillegg som f.eks. Domenebeskyttelse eller Premium DNS. Dette kan hjelpe deg med å avgjøre om du vil fornye domenet eller slå av automatisk fornyelse.

1. Logg på GoDaddy Domeneportefølje. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg Kolonner-ikonet ovenfor domenelisten din.
    skjermbilde som viser kolonner-ikonet
  3. Merk av i boksen ved siden av Fornyelsespris for å legge til den kolonnen i porteføljevisningen.
    • Legg til eller fjern andre kolonner i visningen ved å merke av eller fjerne merker i boksene ved siden av kolonnenavnene.
    • Gå tilbake til standardinnstillinger ved å velge Gjenopprett til standard.
  4. Velg Lagre for å bruke endringene.
  5. Gjennomgå domenefornyelsesprisen i Fornyelsespris-kolonnen i domenelisten din. Du må kanskje rulle over kolonnen for å vise den.