Oppdater profilen for GoDaddy-kontoen min

Vi anbefaler at du sørger for at informasjonen i kontoprofilen din alltid er oppdatert, for å holde kontoen sikker. Informasjonen i profilen inkluderer navn, e-post- og postadresse, organisasjon, telefonnumre og standardvaluta.

Merk: Vi anbefaler at du også sjekker telefonnumrene for totrinnsverifiseringen (2SV) hvis du har konfigurert dette, hver gang du endrer informasjon i profilen.
  1. Gå til GoDaddy Min profil -side. Du kan bli bedt om å logge på.
  2. Under Min profil velger du informasjonen du vil endre.
    • Hvis du endrer e-postadresse eller telefonnumre, viser vi deg e-postadressen eller telefonnummeret vi har lagret. Før du velger Send verifiseringskode, må du endre e-postadressen eller telefonnummeret til det du vil bruke. Deretter velger du Send verifiseringskode. Da sender vi den koden til den oppdaterte e-postadressen eller det oppdaterte telefonnummeret. Følg trinnene for å bekrefte den nye informasjonen.
    • For all annen profilinformasjon kan du oppdatere informasjonen etter behov og deretter velge Oppdater. Endringene dine har blitt lagret.