Boop beep bop… behandler data… behandler data… starter sekvens 42…
Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Å skyve et tilbud/mottilbud -oppføring til auksjon

Push to Auction er en funksjon på GoDaddy Auctions® som lar deg konvertere en domenenavnoppføring fra tilbud/mottilbud til en 7-dagers offentlig auksjon. For mer informasjon, seVanlige spørsmål om auksjoner

Å sende et tilbud/en motoppføring til auksjon

  1. Logg på GoDaddy -auksjoner .
  2. Hold musen over Salgsliste , og velg deretter Salg .
  3. Klikk på (# offers) for tilbudet du vil konvertere til åpningsbudet.
  4. Velg Trykk på auksjon .
  5. Klikk på OK.

Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.