Markedsføring per e-post Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Abonnenter velger inn og ut

Hvordan registrerer eller abonnerer abonnenter?

• For å samle helt nye abonnenter, tilbyr vi et tilpassbart og enkelt å generere registreringsskjema som du kan publisere på nettstedet ditt, legge ut på dine sosiale nettverk og koble til hvor som helst.
  • Du kan legge til din nåværende liste over tilvalgte abonnenter fra en hvilken som helst annen tjeneste rett inn i Abonnenter-området. Du kan importere en hel fil, kopiere og lime inn en liste, eller legge til kontaktene dine en etter en. Lær hvordan, her!

Og hvordan abonnerer abonnenter?

• Abonnenter kan når som helst velge bort dette ved å klikke på Avslutt -knappen som automatisk blir lagt til nederst i hver kampanje. Dette er helt automatisert , og du trenger aldri å bekymre deg for å dobbeltsjekke listene dine for å sørge for at folk blir fjernet når de vil være det!
  • Du kan manuelt avslutte abonnementet fra Abonnenter -området ditt. Bare finn dem i listen din, og hold markøren over e -postadresseraden deres. Klikk på Skjul -knappen på høyre side, som ser ut som en konvolutt med INGEN tegn på. (Hvis du har flere navn å undertrykke samtidig, kan du lese her .)

Relaterte emner:

Hva er nettskjemaer?
Hva er undertrykt?
Hvordan importerer jeg kontaktene mine?