|  Hjem
Hjelp

Domener Hjelp

About .BARGAINS Domain Names

This domain offers attention-grabbing Web addresses to clothing outlets, travel agencies, discount stores and any other business that specializes in quality goods or services at discount prices.

The following dates apply to the .BARGAINS launch plan:

Pre-Registration
Launch:

Trademark Holder (Sunrise)
Start Date: 2/18/14 at 16:00 UTC (9:00 a.m. AZ Time)
End Date: 4/19/14 at 16:00 UTC (9:00 a.m. AZ Time)

Early Access (Landrush)
Launch: 4/23/14 at 16:00 UTC (9:00 a.m. AZ Time)

General Availability
Launch: 4/30/14 at 16:00 UTC

For .BARGAINS pricing, click here.


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.