|  Hjem
Hjelp

Domener Hjelp

About .COFFEE Domain Names

Whether you call it kafe, el café or kahvi, it’s popular around the world. And now those who grow, trade, sell, roast or brew these fragrant beans have their own place online: .COFFEE.

The following dates apply to the .COFFEE launch plan:

Pre-Registration
Launch: 2/19/14

Trademark Holder (Sunrise)
Start Date: 1/28/14 at 16:00 UTC (9:00 a.m. AZ Time)
End Date: 3/29/14 at 16:00 UTC (9:00 a.m. AZ Time)

Early Access (Landrush)
Launch: 4/2/14 at 16:00 UTC (9:00 a.m. AZ Time)

General Availability
Launch: 4/9/14 at 16:00 UTC

For .COFFEE pricing, click here.


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.