|  Hjem
Hjelp

Domener Hjelp

About .HOLIDAY Domain Names

This domain is a great choice for travel agencies, tour operators, hotels, airlines, travel bloggers and others looking for a travel-themed Web address.

The following dates apply to the .HOLIDAY launch plan:

Pre-Registration
Launch:

Trademark Holder (Sunrise)
Start Date: 2/4/14 at 16:00 UTC (9:00 a.m. AZ Time)
End Date: 4/5/14 at 16:00 UTC (9:00 a.m. AZ Time)

Early Access (Landrush)
Launch: 4/9/14 at 16:00 UTC (9:00 a.m. AZ Time)

General Availability
Launch: 4/16/14 at 16:00 UTC

For .HOLIDAY pricing, click here.


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.