|  Hjem
Hjelp

Domener Hjelp

About .TOOLS Domain Names

Whether you’re a local hardware store or an international manufacturer, .TOOLS tells customers you have what they need to get things done.

The following dates apply to the .TOOLS launch plan:

Pre-Registration
Launch: 4/15/14

Trademark Holder (Sunrise)
Start Date: 3/18/14 at 16:00 UTC (9 a.m. AZ time)
End Date: 5/17/14 at 16:00 UTC (9 a.m. AZ time)

Early Access (Landrush)
Launch: 5/21/14 at 16:00 UTC (9 a.m. AZ time)

General Availability
Launch: 5/28/14 at 16:00 UTC (9 a.m. AZ time)

For .TOOLS pricing, click here.


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.