|  Hjem
Hjelp

Domener Hjelp

About .VIAJES Domain Names

As the Spanish word for “travel,” .VIAJES is a good choice for travel agencies, tour operators, hotels, travel bloggers and any business that caters to Spanish-speaking adventurers.

The following dates apply to the .VIAJES launch plan:

Pre-Registration
Launch:

Trademark Holder (Sunrise)
Start Date: 2/11/14 at 16:00 UTC (9:00 a.m. AZ Time)
End Date: 4/12/14 at 16:00 UTC (9:00 a.m. AZ Time)

Early Access (Landrush)
Launch: 4/16/14 at 16:00 UTC (9:00 a.m. AZ Time)

General Availability
Launch: 4/23/14 at 16:00 UTC

For .VIAJES pricing, click here.


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.