Basic- og Pro-forhandler Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Få tilgang til forhandlerkundekontoene mine som en delegat

Hvis du trenger å administrere en kundes konto, for eksempel å åpne og bruke deres GoDaddy -produkter, kan du bruke forhandlerdelegering i Kontrollsenter for forhandler (RCC).

Påkrevd: For å få tilgang til kundens konto må du ha totrinnsautentisering aktivert på GoDaddy-kontoen din.

1. Logg deg på forhandler Control Center (bruk ditt brukernavn og passord GoDaddy).
  2. Velg Rapporter og deretter Kundesøk .
  3. For kontoen du vil ha tilgang til, velger kunden navn.
  4. Velg Logg på som klient . Kundekontoen åpnes automatisk.
  5. Når du er ferdig med å administrere kontoen, velger du Avslutt tilgang .