Add a PayPal button for donations or single items

Every GoCentral plan except Personal lets you add up to three PayPal buttons to your website. Use each button to sell a single product, or enable customers to donate to a cause you choose.

Note: The eCommere plan's Online Store uses a different method for handling PayPal. See Legg til betalingsmetode for how to have a PayPal button appear in the checkout screen.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet. (Trenger du hjelp med å åpne et produkt?)
  2. Klikk på Rediger / Rediger nettsted.
  3. Bla til stedet der du ønsker å legge til en PayPal-knapp og klikk på den grønne pluss-knappen.
    Klikk på den grønne pluss-knappen
  4. Klikk på Salg på nettet.
    klikk på salg på nettet
  5. Klikk på PayPal-knapp.
    klikk på PayPal-knapp.
  6. Klikk på layouten du ønsker å bruke.
    klikk på layout
  7. Når bekreftelsen Del lagt til vises, klikk på PayPal-knapp for å begynne å tilpasse tekst, bilde og innstillinger for knappen.

Hvis du ikke har en PayPal-konto ennå, klikk på PayPal-innstillinger i panelet PayPal-knapp, velg Opprett PayPal-konto og følg meldingene på skjermen.

klikk på layout

Merk: Hvis du endrer mening om å legge til denne delen, klikker du på Fjern del nederst i panelet PayPal-knapp.

8. Endringene spares automatisk, slik at du kan klikke på Forhåndsvis for å se resultatene når du er ferdig, og hvis du ønsker det, kjøpe et nytt domene eller bruke et av de andre domenene dine.
  9. Når du er klar til å gjøre endringene offentlig tilgjengelige, klikker du på Publiser nettsted (mobiltelefon) eller Publiser (datamaskin/nettbrett).