Aktiver gjenoppretting av forlatt handlevogn

Aktiver gjenoppretting av forlatt handlevogn for å lokke kunder som skriver inn opplysningene sine i handlevognen, men deretter forlater butikken uten å gjennomføre kjøpet. E-poster om forlatt handlevogn minner kundene på å betale for produktene de har valgt, noe som kan øke salget ditt.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. På instrumentbordet utvider du Butikk og velger Innstillinger .
  4. Velg fanen Forlatte handlevogner.
  5. Velg Aktiver påminnelse om forlatt kasse-knappen for å slå det av eller på.
  6. Velg hvor lang tid det skal ta etter at en kunde forlater butikken med produkter i handlevognen, før e-posten sendes automatisk.
Merk: Du kan vise en liste over nåværende forlatte handlevogner ved å velge Butikk i instrumentbordet. Deretter velger du Bestillinger og fanen Forlatte handlevogner.