Legge til et underdomene

Et underdomene er en type DNS-oppføring som legger til et prefiks i domenet, slik som blog.mycoolnewbusiness.com. Du kan opprette et underdomene som bruker en IP-adresse, ved å legge til A-post i DNS-sonefilen din. Hvis du trenger et underdomene som kobles sammen med et annet domenenavn, må du legge til en CNAME-oppføring istedenfor.

1. Logg på GoDaddy-domeneporteføljen. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg et enkelt domene for å få tilgang til Domeneinnstillinger -siden.
    velg et enkelt domene
  3. Velg DNS for å vise DNS-oppføringene dine.
    velg dns-fanen
  4. Velg Legg til ny oppføring og A fra Type-menyen.
  5. Angi detaljene for det nye underdomenet ditt for A-post.
    • Navn: Hostnavnet eller prefikset til oppføringen, uten domenenavnet som blog eller shop.
    • Verdi: Den IP-adressen som oppføringen peker til. Dette er vanligvis IP-adressen for en hostingkonto.
      • Velg Legg til enda en verdi for å legge til flere IP-adresser i denne A-posten.
    • TTL (Time to live): Så lenge serveren skal hurtigbufre informasjon før oppdatering. Standardinnstillingen er 1 time.
  6. (Valgfritt) Velg Legg til flere oppføringer for å legge til flere DNS-oppføringer samtidig. Hvis du ombestemmer deg, velger du skjermbilde av ikonet for å slette en dns-oppføring Slett for å fjerne oppføringer som ikke er lagret ennå.
  7. Velg Lagre for å legge til den nye oppføringen. Hvis du la til flere oppføringer samtidig, velger du Lagre alle oppføringer.
    • Hvis du har Domenebeskyttelse på domenet ditt, må du verifisere identiteten din. Hvis du har hatt totrinnsverifisering (2SV) slått på i minst ett døgn, angi koden vi sendte via SMS, eller angi koden fra godkjenningsappen din. Ellers angir du engangspassordet vi sendte til registrantens e-postadresse.

De fleste DNS -endringer trer i kraft innen en time, men det kan ta opptil 48 timer å oppdatere dem globalt.