Legg til en videodel på Websites + Marketing-nettstedet

Integrer en eksisterende YouTube- eller Vimeo-video, eller last opp din egen med et videoavsnitt på Websites + Marketing-nettstedet.

Merk: De fleste nettlesere kan nå forhindre automatisk avspilling av videoer. Så selv om videohostingplattformen din tilbyr automatisk avspilling, vil ikke de fleste besøkende få denne opplevelsen.
  1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet du ønsker å endre.
  3. Velg Rediger nettsted for å åpne redigeringsprogrammet for nettsted.
  4. Gå til siden og stedet du ønsker å legge til videoen din, og legg til et avsnitt.
  5. Velg Lyd og video, og deretter Video for avsnitt som har videoer. Eller søk etter Video i avsnittets søkefelt.
  6. Rull til oppsettet du vil ha, og velg Legg til.
  7. Hvis du vil ha mer enn ett bilde eller en video i oppsettet ditt, velger du bildet eller videoen du vil endre.
  8. Hvis du bruker et avsnitt som tillater både bilder og videoer, som for eksempel et Innhold- eller Introduksjon-avsnitt, velger du Video over bildet for å gå til Video-menyen.
  9. I det høyre panelet kopierer du YouTube- eller Vimeo-koblingen inn i Video-URL-feltet. Eller du kan velge Last opp, velg eller opprett en video for å legge til din egen video eller opprette en egendefinert video.
  10. Personliggjør Tittelen og Videobeskrivelsen med din egen tekst enten i det høyre panelet eller på selve siden.
  11. Når du er klar, publiserer du nettstedet for å gjøre endringene synlige for besøkende på nettstedet.