Legg til min Workspace Email i Outlook for Android

Trinn 4 i serien Konfigurer Workspace Email-kontoen.

Legg til Workspace Email-kontoen din i Outlook for Android. Deretter kan du sende og motta e-post for bedrifter via telefonen din.

1. Åpne Outlook-appen.
    • Nye brukere: Trykk på Komme i gang
    • Eksisterende brukere: Åpne Innstillinger > Trykk på Legg til konto > Trykk på Legg til e-postkonto.
  2. Angi e-postadresse og trykk på Fortsett.
    Angi e-postadresse og trykk på Fortsett
  3. Velg IMAP eller POP3 – denne artikkelen går gjennom IMAP-oppsettet. Se Microsofts instruksjoner for hvordan du legger til en POP-e-postadresse til Outlook for iOS eller Android.
    Velg IMAP
  4. Angi ditt Workspace Email-passord og visningsnavn. Du kan legge til en beskrivelse av kontoen din, f.eks. navnet på bedriften.
  5. Trykk på haken. Outlook finner e-postkontoinformasjonen automatisk.
    Angi legitimasjon og trykk på haken
  6. Hvis dette er din første e-postkonto på Outlook for Android, vil du få spørsmål om du vil legge til enda en konto. Trykk på Hopp over for åpne Outlook-e-postinnboksen. Hvis ikke dette er den første kontoen din, vil du se e-postinnboksen.
    Legg til enda en konto eller hopp over til innboksen

E-postadressen din er på din Android og alt er klart! Hvis du vil legge til e-posten din på en annen enhet, klikker du på Forrige. Hvis du er ferdig, går du videre til neste trinn!

Feilsøking

Bytt til Avanserte innstillinger og kontroller port- eller serverinnstillinger.

• (A) Innkommende IMAP-server: imap.secureserver.net:993
  • (B) IMAP-passord: Passord for arbeidskonto
  • (C) Utgående SMTP-server: smtpout.secureserver.net:465 (prøv 587 hvis 465 ikke fungerer)
  • (D) SMTP-passord: Passord for arbeidskonto
  • (E) Trykk på haken for å legge til kontoen din
    Legg til port- og serverinnstillinger