Legg til min Workspace Email i Gmail på Android

Trinn 4 i serien Konfigurer Workspace Email-kontoen.

Legg til Workspace Email -kontoen din i Gmail på Google Pixel eller en annen Android -enhet. Deretter kan du sende og motta e -post for bedrifter fra telefonen din.

1. Åpne Gmail -appen.
    • Hvis du ikke har brukt Gmail før, trykker du på Legg til en e -postadresse .
      Trykk på legg til e -postadresse
    • Hvis du allerede har en Gmail-konto, klikker du på profilen din og legg til en ny konto øverst til høyre.
      Trykk på legg til konto
  2. Under Konfigurer e -postadresse trykker du på Annet .
    Annet
  3. Angi Workspace Email -adressen din og trykk på Neste .
    Angi e -postadresse og trykk på neste
  4. For kontotypen din trykker du på Privat (IMAP) . (Selv om personlig POP kan fungere, bruker disse instruksjonene IMAP.)
  5. Angi passordet ditt og trykk på Neste .
  6. Rediger den innkommende serveren til imap.secureserver.net og trykk på Neste .
    Rediger innkommende IMAP -server
  7. Rediger den utgående SMTP -serveren til smtpout.secureserver.net og trykk på Neste .
    Rediger utgående SMTP
  8. Velg Kontoalternativer og trykk på Neste .
    Velg Kontoalternativer
  9. Oppdater kontonavnet ditt og navnet ditt (navnet som vil vises på sendt e -post). Trykk på Neste for å fullføre konfigureringen og gå tilbake til innboksen din.
    Skriv inn navnet ditt

E -posten din er på Android -enheten din, og du er klar! Hvis du vil legge til e -posten din på en annen enhet, velger du Forrige . Hvis du er ferdig, går du videre til neste trinn.