Bruk IMAP -innstillinger for å legge til min Workspace Email i en klient

Internet Message Access Protocol (IMAP) lar deg få tilgang til e -post lagret på en server fra flere enheter. Hvis du har IMAP-aktivert e-post, kan du konfigurere den på alle klienter og enheter.

Dette er generiske instruksjoner som hjelper deg med å legge e -postadressen din til en stasjonær e -postklient.

1. Logg på Senter for e -postoppsett -post til Konfigureringssenter med Workspace Email -adresse og passord.
  2. Under E -postserverinnstillinger vil du se Innkommende server (IMAP) og Innkommende server (SMTP) .
    POP- og SMTP -innstillinger i Innstillinger for e -postserver
  3. Åpne din valgte e-postklient og opprett en ny konto.
  4. Når du kommer til IMAP -innstillingene, skriver du inn Innkommende port og Utgående port :
    Serverens vertsnavnSSL -port Innkommende (IMAP)imap.secureserver.net993 Utgående (SMTP) smtpout.secureserver.net 465 587 (TSL/SSL - Mac)
  5. Angi brukernavn (e -postadresse) og passord (e -postpassord).
  6. Du kan bli bedt om mer informasjon eller e -postklientinnstillinger og for å lagre innstillingene dine.
  7. Merk: Serverne våre kan bruke andre navn på mapper enn klienten du konfigurerer. Du må kanskje tilordne mapper for å ha dem synkronisert riktig. Vi anbefaler at du gjennomgår instruksjoner for korrekt kartlegging av mappene dine for din spesifikke klient.

For mer informasjon om feilkartede mapper i IMAP-e-post, se:IMAP -mappekartlegging