Legg til min Workspace Email i Thunderbird

Trinn 4 i Konfigurer Workspace Email -serien min.

Legg til Workspace Email -kontoen din i Thunderbird for Mac eller Windows PC. Deretter kan du sende og motta e -post for bedrifter fra Mac.

1. Åpne Thunderbird .
  2. Under Konfigurer en konto velger du E -post .
    I konfigurert konto velger du E -post
  3. Angi navnet ditt , Workspace Email -adressen og passordet .
    Angi navn, e -postadresse og passord
  4. Velg Fortsett .
    Klikk på Fortsett
  5. Velg IMAP (eksterne mapper) , og velg deretter Ferdig . (Alternativt kan du konfigurere e -posten din med POP3.)
    Velg IMAP og klikk ferdig

Feilsøking

Hvis Thunderbird ikke finner e -postkontoen din, velger du Manuell konfigurering . Sjekk server- og portinnstillingene dine:

• Serverens vertsnavn (innkommende): imap.secureserver.net
  • Port (innkommende): 993 (SSL/TSL)
  • Serverens vertsnavn (utgående): smtpout.secureserver.net
  • Port (utgående): 465 (SSL/TSL) eller 587 (SSL/TSL)

Rediger serverens vertsnavn og -porter