Legg til Microsoft 365-e-posten min i Apple Mail på Mac

Trinn tre i Konfigurer min Microsoft 365-konto-serien.

Legg til Microsoft 365-e-posten din i Apple Mail-appen. Deretter kan du sende og motta e-post for bedrifter fra Macen din.

Denne videoen er en del av Slik gjør du det-serien for konfigurering av e-post.

1. Åpne Apple Mail.
    mail-app, blå bakgrunn, hvit konvolutt.
  2. Hvis du er en ny bruker, går du til trinn 3. Ellers velger du Mail, og så Legg til konto.
    Klikk på Legg til konto i Mail-menyen
  3. Velg Exchange, og så Fortsett.
    Velg Exchange og Fortsett
  4. Angi navn og e-postadresse og velg Logg på.
    Angi navn, e-postadresse og logg på
  5. Velg Logg på.
    Logg på
  6. Angi passordet for e-postkontoen og velg Logg på. Du må kanskje velge kontotypen din som Arbeid eller skole, ikke Privat, for å fortsette.
    angi passordet ditt og velg logg på.
  7. Hvis administratoren din aktiverte godkjenning med flere faktorer (MFA), verifiserer du kontoen din eller konfigurerer autentiseringsappen.
  8. Du blir kanskje bedt om tillatelse til å få tilgang til kontoen din. Velg Godta.
  9. Velg Ferdig. Du kan komme tilbake og redigere disse innstillingene når som helst.
    Velg appinnstillinger og Ferdig

Microsoft 365-e-posten din er nå konfigurert på Apple Mail.