Godta nettbetaling

Gå på nett | Bli kjent med Websites + Marketing
Konfigurere det visuelle merket mitt Tilpass hjemmesiden min | Tilpass innhold
Bli funnet med SEO | Koble til sosiale medier | Godta nettbasert betaling

Når du driver en nettvirksomhet, kan du ha kunder som bor nesten hvor som helst. Men du trenger også en måte for dem å betale deg på nett som er trygge og sikre.

Med Premium -abonnementet for Websites + Marketing Premium kan du få betalt for nettavtaler, og Commerce- og Commerce Plus -planene gjør at du kan få betalt for varer i butikken din. Men du kan fremdeles få betalt selv om du ikke har en av disse planene. ( Sammenlign pakker og priser .)

Du kan godta betalinger via nettet med GoDaddy Payments (inkludert Apple Pay og Google Pay) eller velge mellom andre tilgjengelige betalingsbehandlere. GoDaddy Payments-kunder har også muligheten til å kjøpe POS-enheter (POS) eller behandle Trykk for å betale -betalinger med GoDaddy-mobilappen på iPhone eller Android, noe som gjør den til et flott alternativ for personlige transaksjoner.

Mål for denne delen:

• Legg til en PayPal -betalingsknapp (alle planer).
  • Legg til et gavekortalternativ (alle planer).
  • Legg til betaling for nettavtaler og -arrangementer (Premium -plan).
  • Legg til betaling for nettbutikkprodukter (Commerce and Commerce Plus -planer).

Omtrentlig tid for å fullføre: 15–20 minutter

Legg til en PayPal -betalingsknapp

Med PayPal -knapper kan du selge ett enkelt produkt eller gjøre det mulig for kunder å donere til et formål du velger. Du kan legge til opptil 15 PayPal -knapper på nettstedet ditt .

Merk: Hvis du ikke allerede har en PayPal -konto, bruk en separat fane eller et eget vindu til å opprette en PayPal -konto .

PayPal -knappen på nettstedet ditt fungerer enten med en personlig PayPal- eller forretningskonto. (Hvis du har nettavtaler eller en nettbutikk, trenger du en PayPal PayPal -konto.)

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger område for å åpne redigeringsprogrammet for nettsted.
  4. Gå til der du vil ha PayPal -knappen, og legg til en del .
  5. Søk etter PayPal -knapp .
  6. Velg hvilket oppsett du vil ha, og velg Legg til .
  7. Velg PayPal -innstillinger og skriv inn eller lim inn PayPal -e -postadressen din.
  8. Tilpass knappetekst, tittel, beskrivelse, bilde osv.

Husk å publisere nettstedet, slik at endringene er synlige for alle andre.

Legg til et gavekortalternativ

En annen måte å få betalt på nettet er å la folk kjøpe et gavekort av deg ved hjelp av Square.

Merk: Du trenger en Square -konto . I en separat fane eller vindu kan du opprette eller åpne Square -kontoen din og finne og kopiere URL -adressen til gavekortet.
  1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger område for å åpne redigeringsprogrammet for nettsted.
  4. Legg til en del .
  5. Søk etter Gavekort og velg Legg til .
  6. Velg Innstillinger for gavekort og lim inn URL -koblingen for Square gavekort.
  7. Tilpass knappetekst, tittel, beskrivelse osv., Og velg til og med om du vil vise tilkoblede kontoer for sosiale medier.

Husk å publisere nettstedet ditt, slik at endringene dine blir gjeldende for alle andre.

Legg til betaling for avtaler og arrangementer på nett

Hvis du har en netthendelse eller tilbyr konsulenttelefoner eller videosamtaler, er det viktig å få betalinger via nettet.

Merk: Du må minst ha Premium -planen for å sette opp avtalebetalinger på nettet .
  1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. Fra instrumentbordet ditt går du til Innstillinger
    • Hvis du allerede er i Nettstedbygger, bruker du rullegardinmenyen øverst til venstre og velger deretter Instrumentbord .
  4. Velg Avtaler og deretter Betalinger .
    • Hvis du ikke ser betalingsalternativet , velg Oversikt .
    • Når du får tilgang til nettbutikkoversikten din, vil Betalinger -koblingen være tilgjengelig i rullegardinmenyen Avtaler .
  5. Følg instruksjonene for å koble til BETALINGER , PayPal eller Square.

Nå er alt du trenger å legge til noen tjenester (avtaler eller hendelser) og en seksjon for nettavtaler .

Vi har også tips for å sette opp nettavtaler , og du kan bruke videokonferanser i stedet for ansikt til ansikt-avtaler.

Legg til betaling for nettbutikkprodukter

Hvis du har en nettbutikk, trenger du enten Commerce eller Commerce Plus -planene for å godta nettbutikkbetalinger.

Se Emily og Darlene gå gjennom trinnene i denne videoen nedenfor.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
    • Hvis du er i Nettstedbygger, bruker du rullegardinmenyen øverst til venstre og velger deretter Instrumentbord .
  3. Fra instrumentbordet velger du Butikk og deretter Betalingsmåter .
  4. Følg instruksjonene for å koble til BETALINGER , PayPal, Square eller Stripe.

Hva er det neste?

Og der er det. Frøet til et nettsted har nå spiret!

Du har kommet langt. Du har konfigurert den visuelle merkeidentiteten din og tilpasset hjemmesiden din (og resten av sidene) med tekst, bilder og video. Din SEO er konfigurert slik at du kan bli funnet på nettet, og du har koblet deg til sosiale medier og måter du kan betale på nettet på.

Herfra fortsetter du å tilpasse innholdet ditt. Del det du gjør på sosiale medier og bloggen din. Velg en innleggsrytme (en gang i måneden, en gang i uken) og vær konsekvent. Kanskje til og med bygge en e -postliste.

Du kan gjøre dette! Hvis du trenger en hjelpende hånd, er vi her for deg.

Fremfor alt, ha tro på deg selv. Vi har tro på deg.

Gå på nett | Bli kjent med Websites + Marketing
Konfigurere det visuelle merket mitt Tilpass hjemmesiden min | Tilpass innhold
Bli funnet med SEO | Koble til sosiale medier | Godta nettbasert betaling