Legg til Alias -domener i Linux -hosting

Med aliaser kan du peke flere domener til det samme innholdet og dokumentets rot, samtidig som alias -URL -en din opprettholdes. Dette kan være et nyttig verktøy for merkevarekonsistens, internasjonalisering og forebygging av skrivefeil.

Merk: Hvis du ønsker å være vert for et eget nettsted fra det primære domenet ditt, må du opprette et ekstra domene
  1. Logg på GoDaddy -produktsiden din .
  2. Velg Netthotell , og velg deretter Administrer for ønsket Linux -hostingplan.
    klikk på Administrer
  3. klikk på cPanel-administrasjon.
  4. Velg Domener .
  5. Velg Opprett et nytt domene .
  6. Angi navnet på domenet ditt (ikke inkluder www).
  7. Sørg for at avmerkingsboksen Del dokumentrot er valgt
  8. Velg Send .

En vellykket melding vil bekrefte at aliasdomenet ditt er opprettet.