Legg til sekundære eller alias -domener i Linux -hostingkontoen min

Du kan legge til sekundære domenenavn eller alias -domenenavn til alle typer hostingkontoer. Men hva du kan gjøre med flere domenenavn, avhenger av typen hostingplan du har. For mer informasjon, seHvilken type hostingkonto har jeg?

Type Beskrivelse
Sekundært Sekundære domener har nettsteder som ligger i separate mapper som fungerer uavhengig av hoveddomenet.

Tilgjengelig for alle planer unntatt Economy. Du kan ha så mange sekundære domener som du vil, men vi anbefaler ikke å bruke delt hosting for mer enn ti nettsteder , noe som skatter serverressursene og hindrer ytelsen.

For mer informasjon, seVerting av flere nettsteder på din vertskonto .
Alias Aliasdomener viser hoveddomenets nettsted med et annet domenenavn/URL. Tilgjengelig for alle planer.
  1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Administrer under Netthotell, ved siden av Linux-hostingkontoen du ønsker å bruke.
    klikk på administrer
  3. På kontoens Instrumentbord klikker du på cPanel-administrator.
  4. På cPanel -startsiden gjør du ett av følgende, avhengig av hvordan du vil konfigurere domenenavnet:

Sekundær (ekstra)

1. I Domener-delen klikker du Ekstra domener.
  2. Fyll ut de følgende feltene og klikk på Legg til domene.
    Felt Hva du skal gjøre ...
    Nytt domenenavn Skriv inn domenenavnet du vil bruke.
    Underdomene/FTP-brukernavn Skriv inn FTP-brukernavnet du vil bruke.
    Dokumentrot Skriv inn navnet til en mappe du vil lage i hjem-mappe. Du laster opp filene til det nye domenenavnet til denn mappen for å vise nettstedet.
    Passord & Passord (igjen) Skriv inn FTP-passordet du vil bruke.

Alias

1. I Domener -delen klikker du på Aliaser , angir domenet du ønsker å bruke, og deretter klikker du på Legg til domene .

Hvis du vil alias et annet domene enn hostingkontoens hoveddomene, klikker du på ( Cog ). Fra denne siden angir du URL -adressen du vil omdirigere det aliaserte domenet til, og klikker deretter på Lagre .

Relaterte trinn

For at domenenavnet skal ha tilgang til vertskontoen, må du oppdatere DNS -en til domenet. Hvordan du gjør dette, avhenger av kontoen der domenet ligger:

Domenet er ... Du må ...
På samme GoDaddy-konto Gjør ingenting! Vi oppdaterer domenenavnets DNS.
I en annen GoDaddy -konto Oppdater DNS manuelt .
Registrert annetsteds Oppdater domenens navneservere .