Legg til bruker-e-postkontoer

Etter hvert som virksomheten blir større, vil de ansatte kanskje trenge sine egne Microsoft 365-e-postadresser. Legg til en bruker og konfigurer en ny e-postadresse.

Påkrevd: På instrumentbordet for e-post og Office må du konfigurere eksisterende kontoer som brukere, før du kan kjøpe nye. For å beholde eksisterende kontoer og kjøpe nye, gå til nettstedet til GoDaddy. Hvis du nylig har slettet en bruker, må du muligens vente opptil én dag før du kan bruke kreditten.
  1. Logg på instrumentbordet for e-post og Office (bruk brukernavnet og passordet for GoDaddy).
  2. Velg Legg til bruker.
  3. Avhengig av antall og typer kontoer du har, vil du se forskjellige alternativer:
    • Hvis du har flere kontotyper tilgjengelig: Velg Microsoft 365-kontotypen du ønsker å opprette og deretter Kom i gang.
    • Hvis du kun har én kontotype tilgjengelig: Hopp over dette trinnet og fortsett til trinn fire.
    • Hvis du ikke har noen tilgjengelige brukere: Kjøp en ny Microsoft 365-plan.
  4. Velg domenet du ønsker å bruke og deretter Fortsett.
  5. Opprett ny e-postkonto-siden vil du enten se siden for Opprett en enkelt e-postadresse eller Opprett flere e-postadresser, avhengig av hvor mange tilgjengelige kontoer du har. Velg den aktuelle fanen avhengig av hva som vises på instrumentbordet for e-post og Office, og følg så trinnene:

Angi følgende informasjon for e-postbrukeren:

FeltHva du skal gjøre
    BrukernavnSkriv inn et navn før @-symbolet.
    FornavnAngi brukerens fornavn.
    EtternavnAngi brukerens etternavn.
    KontotypeVelg hvilken type Microsoft 365-konto du ønsker å benytte for denne brukeren.
    Del kontakter og filer medVelg domenene for å dele e-postkontakter, kalendere og filer med andre domener. Eller velg Ikke del. Dette alternativet kommer bare opp når du konfigurerer en bruker på et annet domene enn dine andre brukere og vil koble domenene sammen.
    AdministratortillatelserVelg Ja for å gjøre brukeren til administrator. Brukeren vil ha tilgang til funksjoner som å opprette e-postaliaser og redigere delte kontakter. Hvis dette er den første brukeren for dette domenet, blir Ja valgt som standard.
    PassordAngi et passord (eller bruk et midlertidig passord) for denne kontoen.
    Send kontoinformasjon tilAngi opptil fem e-postadresser du ønsker skal motta brukerkontovarsler.
    Merk: Hvis du vil gjenopprette en nylig slettet bruker, må du bruke siden Opprett en enkelt e-postadresse.

Angi følgende for hver e-postbruker du vil konfigurere. Hver konto er opprettet med et midlertidig passord.

FeltHva du skal gjøre
    AdministratorKryss av i avmerkingsboksen for å gjøre brukeren til administrator. Brukeren vil ha tilgang til funksjoner som å opprette e-postaliaser og redigere delte kontakter.
    BrukernavnSkriv inn et navn før @-symbolet.
    FornavnAngi brukerens fornavn.
    EtternavnAngi brukerens etternavn.
    KontotypeVelg hvilken type Microsoft 365-konto du ønsker å benytte for hver bruker.
    Send kontoinformasjon tilAngi e-postadressen du vil at brukerens påloggingsinformasjon og varslinger skal sendes til. Kryss av i avmerkingsboksen for å sende all kontoinformasjon til den oppførte e-postadressen.
  6. Velg Opprett eller Opprett konto(er). Etter at en konto er opprettet og klar for bruk, vil vi varsle e-postadressen som er oppgitt.