Legg til nettstedsmeldingschat for kundetilbakemeldinger

Nettboks -chat -boksen er en vennlig måte å invitere folk til å sende deg en melding til. Chatboksen samler den besøkendes navn, e -postadresse og meldingen de ønsker å sende deg. Denne meldingen blir sendt til en e -postadresse du velger, og så kan du svare på e -posten eller til chatten ved hjelp av samtaler .

Merk: Se og administrer nye kontakter og meldinger via Innstillinger > Tilkoblingsside .

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Bla til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet ditt.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger område for å åpne redigeringsprogrammet for nettsted.
  4. Velg Nettsted -fanen øverst i redigeringsprogrammet, og velg Chat fra Nettstedtillegg .
  5. Tilpass meldingsvinduet.
    • Aktiver chat : Velg denne veksleknappen for å slå chat -boblen av og på.
    • Hilsen -melding: Tilpass en tilpasset melding fra deg etter 10 sekunder.
    • Chatfarge : Velg hvor chat -knappen skal være, fargen på chat -boksen, og last opp en merkevare -avatar hvis du vil.
    • Bekreftelsesmelding : Gi folk beskjed om at meldingen ble mottatt og hvordan (og når) de får svar.
    • Chatbots : Aktiver roboter som kan si hei og svare med bestillingsinformasjon og statusoppdateringer.
    • Tilgjengelighetstimer : Gi kundene en bedre følelse av hvor lang tid det vil ta til du svarer ved å fortelle dem når du er tilgjengelig.
  6. Endringene lagres automatisk. Når du er klar til å offentliggjøre endringene, publiserer du nettstedet ditt .