|  Hjem
Hjelp

Nettstedbygger versjon 6 Hjelp

Adding a Forum

Discussion forums are no longer supported in Website Builder version 6.

More info

  • Website Makeover Services This service helps you migrate a Website Builder 6 site to Website Builder 7. However version 7 does not include a forums feature.
  • Managed WordPress Learn more about WordPress, which supports discussion forums.

Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.