GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Legge til egendefinerte felt i et registreringsskjema

Det er viktig å velge og tilpasse feltene som er inkludert i registreringsskjemaet! Informasjonen du samler inn fra abonnentene dine, kan hjelpe deg med å oppmuntre til økt engasjement og trafikk på nettstedet ved å tilpasse meldingene dine: vinn-vinn-vinn! Og med GoDaddy Email Marketing registreringsskjemaer, har du muligheten til å legge inn noen ganske kjempebra, fancy felt.

1. Hvis du ikke allerede har gjort det, logger du på GoDaddy Email Marketing -kontoen din. ( Trenger du hjelp med å logge på? )
  2. Klikk på Registreringsskjemaer -fanen, og klikk på enten, Legg til et registreringsskjema eller Rediger under skjemaet du vil jobbe med.

Legge til felt i registreringsskjemaer

legge til et fancy felt i registreringsskjemaet ditt

Når du vil legge til et hvilket som helst felt i registreringsskjemaet, klikker du bare på "Legg til et felt" -knappen på høyre side av skjemaet for redigering av skjemaet. Du kan alltid legge til et vanlig tekstdatafelt fra den listen. Eller du kan opprette et egendefinert felt ved å bruke Fancy felt -knappen.

Hva er et fancy felt, spør du kanskje? Dette kan ganske enkelt være hvilken som helst datatype du ønsker å samle inn, men ikke ser allerede i den listen. Eller du kan opprette en spesiell type inndatafelt helt alene på ditt eget registreringsskjema.

Når du klikker på den Fancy felt -knappen, ser du først valget for hvilken type felt du vil at denne egendefinerte skal være. Alternativene dine er:

• Tekstfelt
  • Rullegardinmeny
  • Radioknapper
  • Avmerkingsbokser
  • Dato

felttypealternativer for fancy felt

Spesifisere etiketten og referansen for det egendefinerte feltet

Uansett hvilken felttype du velger, er det neste trinnet å angi feltetiketten og feltreferansen . Etiketten er det som vil vises til abonnentene dine på registreringsskjemaet ditt når du publiserer det. Referansen er imidlertid hva GoDaddy Email Marketing bruker for å referere til dette feltet i Abonnenter -området. Denne feltreferansen er veldig nyttig hvis du tilpasser meldingen din med personaliseringskoder . Denne feltreferansen er det du vil bruke til å be GoDaddy Email Marketing om å erstatte disse feltdataene når du sender en personlig melding. Du kan lese mer om bruk av personaliseringskoder i kampanjene dine her .

rediger fancy -felt som allerede er opprettet ved hjelp av tannhjulknappen øverst

Du kan alltid endre felttype og feltreferanse! Bare klikk på innstillingshjulet øverst i selve feltet på nettskjemaet ditt.

Tilpasse det egendefinerte feltet

Legge til et egendefinert tekstfelt

Nå, hvis du valgte et tekstfelt i begynnelsen, er det alt du trenger å gjøre! Det nye fancy -feltet ditt finnes allerede på registreringsskjemaet ditt. Men moroa stopper ikke der! La oss sjekke ut de andre alternativene ...

Legge til listeelementer i det egendefinerte feltet ditt

Hvis du har valgt rullegardinmenyen , radioknappene eller Avmerkingsbokser alternativer, må du nå fortelle oss hvilke elementer du vil fylle ut den listen med. Når du lagrer det fancy feltet ditt i registreringsskjemaet, ser du at GoDaddy Email Marketing er klar og venter på at du skal fylle ut disse listeelementene. I dette tilfellet har vi lagt til feltet "Favorittfarge" i skjemaet.

legg til et element i et fancy felt

Bare skriv inn hvert av listeelementene, og klikk på sjekk -knappen for å lagre det. Du kan ha så mange elementer du vil, men vær sikker på at du også vurderer skjemaets brukervennlighet. La oss si at du har 20 alternativer på listen din - en rullegardinmeny kan være en renere vei å gå, for eksempel i stedet for en gigantisk liste over radioknapper.

Nå har vi lagt inn alle fargene her for "Favorittfarge" -feltet vårt - la oss se hvordan det vil se ut! Bare klikk på Forhåndsvisning -knappen øverst i feltet, så ser du det fancy feltet ditt i all sin prakt:

rullegardinvisning for fancy felt

Rullegardinmeny: bra for mange varer, abonnenten kan bare velge ett enkelt element

forhåndsvisning av radioknapp av fancy felt

Radioknapper: abonnenten kan bare velge et enkelt element

avmerkingsbokser vises for fancy felt

Avmerkingsbokser: abonnenten kan velge et hvilket som helst antall elementer

Og hvis du trenger å redigere noen av disse elementene i listen din, er det veldig enkelt! Bare klikk på Rediger -knappen øverst i feltet, og deretter på blyantikonet ved siden av elementet du ønsker å redigere. Du kan klikke på søppelbøtteikonet hvis du helt vil slette elementet.

redigere listeelementene for det fancy feltet ditt

Husk! Dette listetype-feltet er ikke for å gi abonnentene listealternativer for å bli med.

Legge til et egendefinert datofelt

La oss si at du ønsker å fange abonnenters bursdag, eller bryllupsdato osv. Du kan gjøre det enkelt ved å bruke alternativet Dato - bare velg det fra felttypelisten, og lagre endringene. Der er den klar til å samle inn datoer fra påmeldingen!

datoalternativ for fancy felt

Nå kan du komme deg ut og ha det gøy med de fancy registreringsskjemaene dine!