|  Hjem
Hjelp

Nettstedbygger versjon 6 Hjelp

Adding Videos to Galleries

Website Builder version 6 no longer supports creating galleries of videos. However, you can upload individualvideos using YouTube.

More info


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.