Administrasjon av DNS gjennom hostingkontrollpanelet ditt

Hvis du må endre DNS-en til hostingdomenet ditt, kan du få tilgang til vår DNS-administrator via kontrollpanelet i hostingkontoen din.

Slik får du tilgang til DNS-administratoren

1. Logg deg på Kontoadministrator.
  2. Klikk på Netthotell.

Klikk på ett av de følgende, basert på type vertsmaskin du har. Du finner ut det ved å se på det andre ordet i beskrivelsen av vertsmaskinen under domenenavnet på vertskontoen, f.eks. Deluxe Web samsvarer med Web/Classic (Hosting Control Panel).

Web/Classic (Hosting Control Panel)

1. Ved siden av vertskontoen du vil bruke klikker du på start.
  2. I delen Verktøy klikker du på DNS-administrator.

Linux (cPanel)

1. Ved siden av vertskontoen du vil bruke klikker du på start.
  2. I delen Domener klikker du på DNS-administrator.

Windows (Plesk)

1. Ved siden av vertskontoen du vil bruke klikker du på start.
  2. Klikk på GoDaddy DNS-administrator.

For informasjon om hvordan du bruker DNS-administrator, se Administrer DNS .