Administrer DNS

Du kan endre tjenesten ditt domenenavn brukes for nettsted og e-post ved å administrere tilhørende DNS-oppføringer (også kjent som sonefiloppføringer). Hvordan du får tilgang på DNS-oppføringene dine avhenger av hvor domenenavnet ditt er registrert. Bruk listen under for å finne scenarioet som gjelder for din situasjon og følg instruksjonene.

Hvis domenenavnet ditt er Følg disse instruksjonene ...
Registrert med GoDaddy og bruker GoDaddy sine navneservere Se listen over Jobber med DNS-oppføringer under
Hosted med GoDaddy, men ikke registrert med GoDaddy Administrasjon av DNS gjennom hostingkontrollpanelet ditt
Bruke ekstern DNS Administrere ekstern DNS

Jobber med DNS-oppføringer

Klikk på linken for typen oppføring du ønsker å legge til, endre eller slette:

Hvis domenet ditt er registrert hos et annet selskap, klikker du på koblingen nedenfor for DNS-posten du vil legge til, endre eller slette, og følg Domener registrert hos et annet selskap -instruksjonene i hver artikkel.

Type oppføring Hva det er for Legg til, endre eller slette
En oppføring Kobler en IP-adresse til et vertsnavn Legg til; Endre; Slette
CNAVN-oppføring Tillater mer enn ett navn for en vert Legg til; Endre; Slette
MX-oppføring Sørger for at e-poster leveres til rett sted Legg til; Endre; Slette
NS-oppføring Inneholder navneserverinfo Legg til; Endre; Slette
TXT-oppføring Gir tilleggsinfo om en vert eller teknisk info til servere Legg til; Endre; Slette
SRV-oppføring Finner datamaskiner som hoster bestemte tjenester Legg til; Endre; Slette
AAAA-oppføring Oppgir IP-adresser som ikke passer et standard A-oppføringsformat Legg til; Endre; Slette
SPF-oppføring Brukt til å hjelpe med å beskytte mot søppelpost Legg til; Endre; Slett

DNS-endringer du foretar kan ta opptil 48 timer for å oppdateres på Internett.