|  Hjem
Hjelp

Linux-hosting (cPanel) Hjelp

Administrer DNS for hostingkontoen din

Hvis du må endre DNS-en til hostingdomenet ditt, kan du få tilgang til vår DNS-administrator gjennom hostingkontoen din.

  1. Logg på kontoadministratoren din.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Ved siden av hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer.
  4. I delen Domener klikker du på DNS-administrator.

For informasjon om hvordan du bruker DNS-administrator, se Administrer DNS .


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.