Administrer DNS-hosting

Hvis du registrerte domenenavnet hos et annen selskap, kan du likevel administrere DNS-postene med GoDaddy ved hjelp av DNS-hosting (tidligere kjent som ekstern DNS). Hvis du vil overføre registreringen av et domenenavn til oss, kan du beholde domenets sonefilposter ved å legge til DNS-hosting for domenenavnet før du starter overføringen.

Mer informasjon

• DNS-hosting støtter ikke internasjonaliserte domenenavn (IDN-er).