Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Administrer GetFound -menyen

Da GetFound flyttet til Digital Marketing Suite , ble ikke nettstedmenyen din lenger aktiv, noe som betyr at du ikke har tilgang til menyene eller prislistene dine fra instrumentbordet Bli funnet.

Hvis du har Websites + Marketing, lar alle planene deg gå inn på nettstedbyggeren din og legge til en meny- eller prisliste -del , selv om du fremdeles kan legge til en PDF -fil eller en nedlastbar filseksjon også. ( Se planer og priser. )

Hvis du ikke har Websites + Marketing, kan du bygge inn et bilde, PDF eller en annen versjon av menyen på nettstedet ditt. Du har også muligheten til å bygge inn tredjepartsmenyer eller WordPress-plugin-moduler.

Slik eksporterer du menyen.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Bla til GetFound og velg Administrer ved siden av kontoen som har menyen din.
  3. Velg Menyer eller Prislister i kolonnen til venstre.
  4. Velg Design øverst til høyre på skjermen.
  5. Velg alternativet Papir for å forhåndsvise menyen eller prislisten.
  6. Velg Last ned for å skrive ut for å generere en PDF av menyen eller prislisten.