Administrer GetFound -menyen

Når GetFound flytter til Digital Marketing Suite , vil ikke nettstedsmenyen din lenger være aktiv, noe som betyr at du ikke får tilgang til menyene eller prislistene fra Få funnet -instrumentbordet.

Hvis du har Website Builder, lar alle planene deg gå inn på nettstedbyggeren din og legge til en meny- eller prisliste -del , selv om du fremdeles kan legge til en PDF -fil eller en nedlastbar filseksjon også. ( Se planer og priser. )

Hvis du ikke har Website Builder, kan du bygge inn et bilde, PDF eller en annen versjon av menyen på nettstedet ditt. Du har også muligheten til å bygge inn tredjepartsmenyer eller WordPress-plugin-moduler.

Slik eksporterer du menyen.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Bla til GetFound og velg Administrer ved siden av kontoen som har menyen din.
  3. Velg Menyer eller Prislister i kolonnen til venstre.
  4. Velg Design øverst til høyre på skjermen.
  5. Velg alternativet Papir for å forhåndsvise menyen eller prislisten.
  6. Velg Last ned for å skrive ut for å generere en PDF av menyen eller prislisten.