Administrer menyen min i Nettstedbygger V7

Locu blir pensjonert og vil ikke lenger være tilgjengelig etter midten av oktober 2020. Vi oppretter automatisk en PDF-versjon av menyen din for deg i begynnelsen av september 2020 og plasserer den på kontoen din.

Når Locu -menyen er slått av, må du fjerne kontrollprogrammet og publisere nettstedet ditt på nytt. Ellers vil en feilmelding vises når kunder besøker nettstedet ditt.

For å administrere menyer i fremtiden, setter du inn en kobling til en PDF av menyen eller legg inn et bilde av menyen. Du har også muligheten til å bygge inn tredjepartsmenyer.

Hvis du flytter nettstedet ditt til Website Builder, legger du til en meny- eller prislistedel på nettstedet ditt.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Bla til Nettsteder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. Velg Rediger nettsted.
  4. Fjern menykontrollprogrammet.
    1. Velg siden som har menyen din.
    2. Velg menyen din, og velg deretter sletteikonet for å fjerne kontrollprogrammet.
  5. Legg til PDF -menyen på nettstedet ditt ved hjelp av en hvilken som helst modul (knapp, bilde, kobling osv.).
    1. Legg for eksempel til en knapp -kontrollprogram.
    2. Velg knappinnstillinger med tannhjulikonet.
    3. I Koblingsmål velger du filnavnet for PDF -menyen. (Det kan starte med GetFound.)
    4. Velg Lagre.
  6. Velg Publiser for å publisere nettstedet ditt på nytt.