Administrer mine GoDaddy Pro -klienter

Etter at du har lagt til kunder i GoDaddy Pro -medlemskontoen din, kan du få tilgang til kontoene deres for å jobbe, be om endringer i tilgangsnivå og administrere produkter.

1. Gå til GoDaddy -produktsiden din .
  2. Velg Klienter i venstre sidestolpe.
  3. Velg klienten du vil bruke.
  4. Velg ett eller flere av alternativene i den neste tabellen. Alternativene du ser kan variere avhengig av produktene og alternativene du allerede har konfigurert for kunden.
    Klikk på denne ... For å gjøre dette ...
    E -postadresse for klient Send e -post til klient
    Be om tilgang Sender en e -postforespørsel til kunden og ber om tillatelse til å kjøpe og administrere produkter. For mer informasjon, seLegg til kunder i GoDaddy Pro -medlemskontoen min .
    Legg til produkter Handle produkter for kunden. Hvis kunden allerede har gitt deg tillatelse til å kjøpe og administrere produkter, kan du gå videre til kassen. Ellers kan du sende e -post til kunden med en liste over anbefalte produkter du kan kjøpe. For mer informasjon, seLegg til produkter for kunder i mitt GoDaddy Pro -instrumentbord .
    Tildel produkter du har kjøpt for kunden , eller Tildel nå Tildel produkter som du allerede har kjøpt til kunden. Dette vil ikke endre eierskap eller fakturering - disse produktene forblir i kontoen din.
    Administrer Se instrumentbordet for det produktet. Instrumentbordet inkluderer produktstatus, oppgaver som skal utføres og mer.
    Last ned kostnader Last ned et regneark over kostnadene kunden din har pådratt seg.