Administrer mine nettbutikkbestillinger

Når en bestilling legges inn i nettbutikken din, vil den bli oppført på Bestillingssiden. Du vil se hvor bestillingen sitter i oppfyllingsrørledningen, og hvilke handlinger du kanskje må ta for å få disse bestillingene behandlet.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. Utvid Store , fra instrumentbordet, og deretter velger du Bestillinger .

Bestillingssiden din er det sentrale knutepunktet for hver bestilling som noen gang blir behandlet av butikken din. Du vil til og med se handlevogner forlatt av besøkende som har forlatt nettstedet ditt. Over tid vil denne siden være full av bestillinger fra og til nå. Vi har lagt til verktøy som hjelper deg med å sortere, søke og organisere bestillingene dine.

Sorter

På Bestillings -siden din kan Alle bestillinger sorteres (stigende eller synkende) ved å velge en hvilken som helst kolonnetittel.

Søk

Søk i de mottatte bestillingene etter følgende kriterier innenfor en spesifikk tidsramme:

• Bestillingsnr.
  • Navn
  • E-post
  • Oppfyllelsesstatus
  • Betaling
  • Salgskanal (hvis du har aktivert markedsplasser i nettbutikken din)

Skriv ut eller last ned

Velg spesifikke bestillingsfakturaer for å skrive ut eller laste ned.

Legg inn testordre

Bekreft kjøpestrømmen i din egen butikk for å se nøyaktig hva kundene dine ser når de kjøper. Kjør en testordre gjennom nettstedet ditt for å få en tørrkjøringsordre gjennom systemet ditt. Velg betaling uten nett for å unngå å bli belastet.

Automatiser e -postmeldinger om gjenoppretting av handlevogn

Velg Forlatte handlevogner for å se en liste over kunder som forlot nettstedet ditt med varer lagt til i handlekurven. Hvis disse kundene var pålogget, kan du konfigurere automatiske e -postpåminnelser for å nå ut og foreslå at de fullfører bestillingene.

Merk: Velg Oppdater innstillinger for å justere innstillingene for Gjenoppretting av forlatt handlevogn, inkludert hvor lenge det skal ventes etter at en kunde forlater nettstedet ditt før den automatiske påminnelsen sendes på e -post.