Administrer underdomenene for hostingkontoen din

Underdomener lar deg opprette minneverdige adresser og enkle måter å få tilgang til nettstedet ditt på. Du kan for eksempel opprette et underdomene for bilder på nettstedet ditt kalt "pics" som er tilgjengelig gjennom URL-adressen pics.example.com i tillegg til www.example.com/pics.

1. Logg på kontoadministratoren din.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Ved siden av hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer.
  4. Klikk Underdomener i Domener-delen.
  5. Fyll ut de følgende feltene, og klikk deretter Opprett:
    • Underdomene – Angi underdomenet du vil bruke for et av de hostede domenenavnene dine.
    • Velg domenenavnet du vil opprette underdomenet for.
    • Dokumentrot – Angi katalogen du vil bruke som rotkatalog for underdomenets nettsted, eller bruk standardkatalogen for cPanel.

Du kan også fjerne underdomener fra denne siden.

Slik omadresserer du underdomener

1. I Domener-delen i cPanel klikker du Underdomener.
  2. Klikk Administrer viderekobling ved siden av underdomenet i Endre et underdomene.
  3. I feltet coolexample.com viderekobler til angir du URL-adressen du vil bruke, og deretter klikker du Lagre.