Administrer underdomenene for hostingkontoen din

Underdomener lar deg opprette minneverdige adresser og enkle måter å få tilgang til nettstedet ditt på. Du kan for eksempel opprette et underdomene for bilder på nettstedet ditt kalt "pics" som er tilgjengelig gjennom URL-adressen pics.example.com i tillegg til www.example.com/pics.

1. Logg på kontoadministratoren din.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Ved siden av hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer.
  4. Klikk Legg til nytt underdomene.
  5. Angi Underdomenenavnet du vil bruke.

Hvis du ønsker å bruke et underdomene til et domenenav som ikke er hostet på denne kontoen, kan du ikke legge det til som et underdomene. Men du kan legge det til som et domenenavn til hostingkontoen din. For mer informasjon, se Legge til domenenavn til hostingkontoen din.

6. Angi dokumentroten du vil bruke for domenenavnet. Innholdet i denne katalogen vises når besøkende går til URL-adressen.
  7. Klikk på OK.

Slik fjerner du et underdomene

1. Nederst i delen til domenehostingen du ønsker å fjerne, klikker du på Vis mer.
  2. Klikk Fjern underdomene.
  3. Klikk Ja.