Legg til underdomener i Plesk -hostingkontoen min

Med underdomener kan du opprette minneverdige adresser og enkle måter å få tilgang til områder av nettstedet ditt på. Du kan for eksempel legge til et underdomene for bilder på nettstedet ditt kalt "pics" som er tilgjengelig gjennom URL -adressen pics.example.com i tillegg til www.example.com/pics .

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Ved siden av hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer.
  4. Klikk Plesk Admin .
  5. Klikk Legg til nytt underdomene.
  6. Angi Underdomenenavnet du vil bruke.

Merk: Hvis du vil bruke et underdomene til et domenenavn som ikke er hostet på denne kontoen, kan du ikke legge det til som et underdomene. Du kan imidlertid legge det til som et domenenavn til hostingkontoen din. For mer informasjon, se .

7. Angi dokumentroten du vil bruke for domenenavnet. Innholdet i denne katalogen vises når besøkende går til URL-adressen.
  8. Klikk på OK.

Slik fjerner du et underdomene

1. Nederst i delen til domenehostingen du ønsker å fjerne, klikker du på Vis mer.
  2. Klikk Fjern underdomene.
  3. Klikk Ja.