Administrer underdomenene for hostingkontoen din

Underdomener lar deg opprette minneverdige adresser og enkle måter å få tilgang til nettstedet ditt på. Du kan for eksempel opprette et underdomene for bilder på nettstedet ditt kalt "pics" som er tilgjengelig gjennom URL-adressen pics.example.com i tillegg til www.example.com/pics.

1. Logg på kontoadministratoren din.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Ved siden av hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer.
  4. Velg Vertsbaserte domenerMer-menyen.
  5. Klikk domenenavnet du vil bruke, i Domenenavn-kolonnen.
  6. Klikk Legg til underdomene.
  7. Angi ett underdomene eller flere underdomener atskilt med komma.
  8. Velg om du vil at innholdet i underdomenet skal plasseres i en mappe med samme navn eller en ny eller eksisterende mappe.
  9. Klikk Ok.

Du kan også redigere og fjerne underdomener fra denne siden.