Administrere bedriftsregistreringsprofilen din

Forretningsregistrering gir en tilpasset bedriftsoppføring i Whois -databasen for domenenavnet ditt. Det inkluderer bedriftsnavnet, logoen, opptil fire nettkoblinger, telefonnummer, adresse, åpningstider, veibeskrivelse til butikken din — det er til og med plass til kuponger!

Du kan redigere Forretningsregistrering -profilen din gjennom Business Manager ved å bruke disse instruksjonene.

For å administrere forretningsregistreringsprofilen din

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Forretningsregistrering .
  3. Klikk på Administrer ved siden av kontoen du vil bruke.
  4. Angi eller rediger informasjonen i fanene Bedriftsinformasjon , Kontakt , Rediger kart , Kategorier , Ekstra og Fullfør , og klikk deretter på Neste . Se delene nedenfor for mer informasjon om hver fane.

Merk: Klikk på Tilbake for å gå tilbake til forrige fane.

5. Klikk på Fullfør for å lagre endringene.

Forretningsinformasjon

Angi informasjon om virksomheten din på denne fanen. De påkrevde feltene i fanen er Forretningsnavn og Beskrivelse .

Last opp en egendefinert logo -bildefil ved å klikke i logoområdet og bla gjennom filen.

Kontakt

Denne fanen inneholder felt for en kontaktperson fra bedriften din. Det er ingen påkrevde felt i denne fanen.

Når du aktiverer Vis kart på Whois -siden, legges det til et lokalt kart med bedriftsposisjonen din som er oppført i Whois -databasen.

Rediger kart

Bekreft plasseringen til virksomheten din på kartet vårt på nettet. Hvis det er unøyaktig, klikker du på den riktige plasseringen på kartet for å tilbakestille markøren.

Kategorier

Velg kategoriene som er relevante for virksomheten din. Du kan velge flere kategorier.

Slik legger du til en kategori

1. Klikk på Legg til kategori .
  2. Velg kategorien og underkategorien for virksomheten din, og klikk deretter på OK .

Slik sletter du en kategori

1. Velg den uønskede kategorien.
  2. Klikk på Slett

Ekstrautstyr

Du kan laste opp dine egne bildefiler og legge til egendefinerte URL -koblinger til oppføringen i Whois -databasen.

Slik laster du opp bildefiler

1. Klikk Klikk her for å laste opp bilde .
  2. Klikk på Bla gjennom og naviger til det aktuelle bildet.
  3. Klikk Åpne , og klikk deretter OK .
  4. Angi en bildebeskrivelse.

Slik legger du koblinger til oppføringen din i Whois -databasen

1. Klikk på Relaterte koblinger .
  2. Angi koblingene og beskrivelsene dine.

Fullfør

Kryss av for Gjør elektronisk visittkort til mitt ensidige nettsted for å opprette et nettsted med én side ved hjelp av en nettbasert visittkort-mal.