Administrere e -postplaner og -adresser

Du kan administrere e -postplanene og adressene dine ved hjelp av Workspace Control Center.

1. Logg på Workspace Control Center . Angi GoDaddy -brukernavnet, passordet ditt og klikk på Logg på (arbeids -e -postadressen din og passordet ditt fungerer ikke her).
  2. Klikk på Vis e -post .
  3. Fra Verktøy -menyen velger du Vis alle e -postplaner .

Merk: Hvis du vil endre navnet på en e -postplan, klikker du på Planer i Vis etter -menyen til høyre, klikk på Alle planer , og klikk deretter på navnet til e -postplanen du vil endre navn på. Deretter klikker du på Gi nytt navn øverst i listen over e -postadresser for det valgte abonnementet. I feltet Plannavn skriver du inn et nytt navn for den valgte e -postplanen.

4. Utvid e -postplanen som inneholder adressen (e) du ønsker å administrere.
  5. Bruk avmerkingsboksene for å velge adressen (e) du vil administrere.
  6. Valgfritt: Ved siden av plannavnet klikker du på Legg til konto for å legge til en ny e -postadresse i e -postplanen.
  7. Hold musen over en e -postadresse for å få tilgang til alternativmenyen, der du kan:
    • Endre passord
    • Bytt konto
    • Slett adressen
    • Få tilgang til oppsettsenteret for e -post
    • Rediger e -postadresseinnstillingene
  8. Klikk på OK eller Lagre for å bekrefte endringene.