Administrere ekstern DNS

Hvis du registrerte domenenavnet hos en annen registrator, kan du likevel administrere DNS-postene med GoDaddy ved hjelp av ekstern DNS.

TIPS: Hvis du har planer om å overføre registreringen av et domenenavn til oss, kan du holde domenets sonefilposter intakte ved å legge til ekstern DNS for domenenavnet før du starter overføringen. For mer informasjon om å overføre domenenavn til oss, se Overfør mitt domene til GoDaddy

Oppgave Artikkelveiledning
Legg til ekstern DNS
Tilgang til ekstern DNS
Kanseller ekstern DNS

Off-site DNS støtter ikke internasjonaliserte domenenavn (IDNer).