Administrere flerfaktorautentisering

Etter at administratoren har konfigurert flerfaktorautentisering (MFA) for Microsoft 365, kan du komme tilbake til MFA-innstillingene dine for å endre hvordan du autentiserer e-postkontoen din.

1. Logg på Outlook på Internett. Bruk e-postadressen og passordet for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Angi verifiseringskoden som ble sendt til telefonen din, eller bruk Microsoft Authenticator -appen for å bevise at du er autorisert til å bruke e -postkontoen din.
  3. Etter at du er logget på, gå til siden for ytterligere sikkerhetsverifisering . Det er to seksjoner du kan administrere:
    • Hva er ditt foretrukne alternativ? — Velg standard bekreftelsesalternativ.
    • Hvordan vil du svare? — Du kan velge ett eller flere alternativer for å autentisere kontoen din.

Merk: Hvis du skal endre det foretrukne autentiseringsalternativet, må du sørge for at feltet for det alternativet er fylt ut i delen Hvordan vil du svare ? For eksempel:

• Når du bytter fra godkjenningstelefon til Office -telefon , må du sjekke Office -telefonen med et angitt nummer.
• Når du bytter fra Autentisering -telefon til Autentisering -app eller -token , bør du sjekke Autentiserings -appen eller Token -alternativet og velge Konfigurer Autentisering -appen .

Mer informasjon

Merk: Selv om vi kobler til Azure for denne prosessen, er vårt omfang av støtte for Azure ActiveDirectory begrenset. Vi gir informasjon om hvordan du bruker bestemte produkter fra tredjeparter, men vi anbefaler eller støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlig for hvordan de fungerer, eller for hvor pålitelige de er.