Administrere kunder gjennom GoDaddy Pro

Nå du har lagt til kunder i GoDaddy Pro-kontoen (mer informasjon), kan du åpne kontoene deres for å arbeide, be om endring av tilgangsnivå og mer til.

Slik administrerer du kunder

1. Logg på GoDaddy Pro-kontoen din.‌‌
  2. Klikk på kunden du vil bruke.
  3. Klikk på ett av følgende:
    Klikk Hva den gjør ...
    Administrere produkter Åpne kundens Kontoadministrator gjennom Kontotilgang (mer informasjon)
    Tilgangsnivå (endre) Be om nytt tilgangsnivå for å administrere kundens konto gjennom Kontotilgang (mer informasjon)
    Legg til produkter Send kunden en handlevogn med produktene du anbefaler at denne kjøper (mer informasjon)
    Ytelse Få tilgang til overvåkingsverktøy for å sjekke ytelsen til kundenes nettsteder (mer informasjon)