Akseptere et domenenavn inn i kontoen din

En kontoendring skjer når en kontoeier flytter et domenenavn fra en konto hos oss (den innledende kontoen) til en annen (den mottakende kontoen). Du må ha en konto hos oss for å fullføre kontoendringen og for å akseptere domenenavnet.

Når en kontoeier igangsetter en kontoendring i hans/hennes konto, sender vi e-postinformasjon om aksept av kontoendringen til mottakelsekontoens eier. E-posten kan inneholde en transaksjon-ID og en sikkerhetkode (hvis dette er relevant).

MERK: Kontoendringer utløper etter 10 dager. Men kontoeieren som igangsetter endringer kan igjenstarte prosessen. For mer informasjon, se Flytte et domene til en annen GoDaddy-konto.

Slik aksepterer du et domenenavn inn i kontoen din

1. Logg deg på Kontoadministratoren din.
  2. Ved siden av Domener, klikker du på Start.
  3. I Domener-menyen klikker du på Påventende kontoendringer og klikker deretter på Innkommende kontoendringer.
  4. Fullfør én av de følgende:
    • Hvis domenenavnet viser i listen, — Velger du domenenavnet, og klikker deretter på Aksepter.
    • Dersom domenenavnet ikke viser i listen —Klikk på Aksepter endringer sendt i e-post, skriv inn følgende, klikk på Neste og fortsett deretter gjennom kassen for den kostnadsfrie transaksjonen:
      • Transaksjons-ID — Identifikasjonskoden i e-posten som vi sendte deg.
      • Sikkerhetskode — Sikkerhetskoden fra e-posten vi sendte deg.
    Det kan ta et par minutter før domenenavnet ditt viser i kontoen din. For å vise domenet, sveiper du over Domener-fanen og klikker på Alle domener.

For mer informasjon om å jobbe med domenet ditt, se