Aktive totrinnsverifisering

Konfigurer totrinnsverifisering (2SV) for bedre kontosikkerhet. Hvis du ikke har fått med deg hvordan 2SV-fungerer, leser du Hva er totrinnsverifisering? før du fortsetter.

1. Gå til GoDaddy Pålogging og PIN-kode -side. Du kan bli bedt om å logge på.
  2. Under Totrinnsverifisering velger du Legg til verifisering.
    Legg til verifisering.
  3. Velg 2SV-metoden du ønsker å bruke og velg Neste:
    • Autentiseringsapp (anbefalt): En Autentiseringsapp, for eksempel Google Autentisering eller Authy, oppretter koden. Velg denne metoden for de fleste GoDaddy-kontoer.
    • SMS-tekstmeldinger: Koden blir sendt til deg som en tekst. Denne metoden er veldig praktisk, men vi foreslår at du bruker den som en backup-metode siden den ikke er like sikker.
    • Sikkerhetsnøkkel: En enhet plugget inn i datamaskinens USB-port blir brukt for autentisering. Bruk denne metoden hvis du er en domeneinvestor eller vil ha høyeste sikkerhetsnivå.
  4. Velg når du vil bruke 2SV og deretter Fortsett:

Alternativ Krev 2SV …
    For hver pålogging (anbefalt) Hver gang kontoen din gås inn på.
    Bare for høyrisikotransaksjoner Når det gjøres endringer til passord, støtte-PIN-kode, brukernavn, 2SV-krav eller når du velger å avbryte beskyttet registrering.
  5. Hvis du valgte en Autentiseringsapp, følger du instruksjonene for å installere en app, skanner barkoden og skriver inn autentiseringskoden. Når du er ferdig, velger du Fortsett.

Hvis du valgte SMS-tekstmeldinger, skriver du inn mobiltelefonnummeret og Fortsett. Angi koden vi sender til deg via tekstmelding (den er gyldig i 20 minutter fra du mottar den), og velg deretter Lagre.

Hvis du ønsker å bruke en maskinvarebasert sikkerhetsnøkkel (som for eksempel Yubikey eller Google Titan) for 2SV, følger du trinnene i Legg til en maskinvarenøkkel for totrinnsverifisering i stedet.
  6. Velg Legg til backup og gjenta trinn tre til fem for å velge en backup-metode for 2SV.
  7. Merk: For å minimere nedetid bør du angi backup-2SV-en på en annen enhet. Hvis for eksempel din hoved-2SV er en autentiseringsapp på den bærbare maskinen din, angir du SMS på telefonen som backup-metoden.