Aktiver .CN-domener (validering av ekte navn)

Hvis du ønsker å bruke et .cn -domenenavn for et nettsted eller e -post, må du aktivere hvert av dem ved å fullføre validering av ekte navn. Dette beviser at du faktisk er registranten av domenet ved å laste opp ID -en din til oss.

Du kan kontrollere at ID-en du har er den riktige ved å vise listen over former for ID-er vi godtar.

Merk: Du kan registrere .cn -domenenavn uten å fullføre validering av ekte navn. Du kan imidlertid ikke hoste et nettsted eller e -post før du fullfører den for hver .cn.

1. Fra domeneadministratoren klikker du enten Dokumentasjon påkrevd eller Ventende dokumentopplasting .
    1. Logg på Mine produkter-siden.
    2. Hvis du ikke føres dit automatisk, må du velge Mine produkter-fanen.
    3. Klikk på Administrer ved siden av domenet du vil bruke.
    4. Fullfør trinn 1 ovenfor.
  2. Klikk på Last opp nytt dokument eller Bruk eksisterende dokument
  3. Merk: Vi godtar kun filformatene JPG og PNG ved opplasting av dokumenter.

4. Fyll ut feltene på skjermen og klikk deretter på Neste på hver av dem.

Merk: Informasjonen du skriver inn, må stemme nøyaktig overens med ID -en du oppgir, ellers vil forespørselen bli avvist.

Informasjonen du skriver inn, blir også den juridiske registranten av domenenavnet ditt.

Du vil motta en e-post innen 5 dager med statusen på din validering av ekte navn.

Oppdatere kontaktinformasjon for validering av ekte navn

Du kan utføre endringer for å oppdatere valideringen av ekte navn. Denne prosessen er annerledes enn den opprinnelige prosessen for nye valideringer.

1. Logg på Mine produkter-siden.
  2. Hvis du ikke føres dit automatisk, må du velge Mine produkter-fanen.
  3. Klikk på Administrer ved siden av domenet du vil bruke.
  4. Klikk på Rediger under KontaktinformasjonDomeneinnstillinger-siden.
  5. Du får se en boks med følgende melding: Du har allerede bestått validering av ekte navn. Klikk på koblingen Last opp dokumentasjon nederst i meldingen.
  6. Merk: Vi godtar kun filformatene JPG og PNG ved opplasting av dokumenter.

7. Velg dokumentasjonen du vil laste opp, velg boksen Jeg godtar å tillate og klikk på Neste .
  8. Klikk på OK.

Det kan ta opptil fem dager før disse endringene godkjennes.