Aktiver .CN-domener (validering av ekte navn)

Hvis du ønsker å bruke et .CN-domenenavn for et nettsted eller e-post, må du aktivere det ved å fullføre validering av ekte navn. Dette beviser at du faktisk er registranten av domenet ved å laste opp ID-en din til oss.

Du kan finne hvilke former for ID vi godtar for validering av ekte navn her.

Du kan registrere .CN-domenenavn uten å fullføre validering av ekte navn. Men du kan ikke hoste et nettsted eller e-post før du fullfører det.

1. Fra domeneadministratoren klikker du på enten Dokumentasjon påkrevd ... eller Dokumentopplasting pågår.
    1. Ikke i domeneadministratoren? Logg deg på GoDaddy-kontoen din.
    2. Klikk på Start ved siden av Domener.
    3. Fullfør trinn 1 ovenfor.
  2. Klikk på Last opp nytt dokument eller Bruk eksisterende dokument ...
  3. Fyll ut feltene på skjermen og klikk deretter på Neste på hver av dem.

Du vil motta en e-post innen 5 dager med statusen på din validering av ekte navn.