Aktiver DISSALLOW_FILE_EDIT i WordPress

Bekreft at WordPress er oppdatert Gjøre WordPress-versjonen privat
Blokkere PHP i kataloger Fjerne viktig-filer for WordPress
Aktiver DISSALLOW_FILE_EDIT i WordPress

For å ytterligere herde WordPress -nettstedet ditt fra uønskede endringer, kan det være viktig å aktivere en innstilling for å hindre endringer av plugin -moduler og temafiler.

1. Du bør alltid sikkerhetskopiere nettstedet ditt før du gjør endringer.
  2. Logg på WordPress.
  3. Gå til Sucuri Sikkerhet > Innstillinger .
  4. Klikk på Herding -fanen.
  5. Finn delen merket Plugin- og tema -redigeringsprogram .
  6. Hvis seksjonen er rød, klikker du på Apply Hardening -knappen.

Du har nå forhindret at WordPress -plugin -modulet og temafilene dine blir redigert like enkelt med skadelig kode.