Slå DNSSEC av eller på

DNSSEC (Domain Name Security Extensions) bruker digitale signaturer for å verifisere opprinnelsen til DNS -en din på internett og legge til ekstra sikkerhet til domener . Alle kontoer har 5 gratis DNSSEC -kreditter, og hver kreditt kan brukes på et domene med GoDaddy -navneservere. For å beskytte flere domener kan du oppgradere til Premium DNS for ytterligere DNSSEC -kreditter. Vi administrerer alle DNSSEC -innstillingene dine for domener som bruker GoDaddy -navneserverne. Hvis domenet ditt ikke bruker GoDaddy -navneservere, må du legge til DS -poster manuelt .

1. Logg på GoDaddy-domeneporteføljen. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg et enkelt domene for å få tilgang til Domeneinnstillinger -siden.
    velg et enkelt domene
  3. Velg DNS og deretter DNSSEC.
    velg dnssec -fanen
  4. Velg alternativet som samsvarer med visningen din.
    1. Velg Slå på DNSSEC .
    2. Skriv inn e -postadressen din. Det er hit vi sender nøkkelendringsvarsler.
    3. Velg Lagre for å bruke endringene. Vi slår på DNSSEC umiddelbart, men det kan ta opptil 90 minutter før det gjenspeiles i kontoen din.
    4. (Valgfritt) Hvis domenet ditt bruker GoDaddy -navneservere, men ikke er registrert hos GoDaddy, må du velgeskjermbilde av kopiikonet for kopiering av dns -oppføringer Kopier DS -posten , og skriv deretter inn DS -postene hos domeneregistratoren din .
    1. Velg Slå av DNSSEC .
    2. Velg Fjern . Vi vil slå av DNSSEC umiddelbart, men det kan ta opptil 90 minutter før det gjenspeiles i kontoen din.

De fleste DNS -oppdateringer trer i kraft innen en time, men det kan ta opptil 48 timer å oppdatere dem globalt.