Aktiver DNSSEC i Premium DNS -kontoen min

Domain Name Security Extensions (DNSSEC) legger til et ekstra lag med sikkerhet til domenene dine ved å legge til digital signatur (DS) -poster til DNS -informasjonen deres. Etter at du har oppgradert til Premium DNS, kan du aktivere DNSSEC i kontoen din. Hvis du bruker selvadministrert DNSSEC , kan du manuelt legge til en DS-post i kontoen din.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg domenet ditt for å få tilgang til siden Domeneinnstillinger.
  3. Under Ytterligere innstillinger, velg Administrer DNS.
  4. Under Avanserte funksjoner velger du DNSSEC .
  5. Under Aktivert velger du . Du kan ikke bruke både DNSSEC og sekundær DNS med samme domenenavn.
  6. Angi e -postadressen din i feltet E -postnøkkel endrer varsler til:.
  7. Klikk på Bruk for å lagre endringene.

Vi vil håndtere alle DNSSEC -innstillingene for deg når den er aktivert, slik at du ikke trenger å gjøre noe mer.